Friday, March 09, 2007
About Respect
Lagi ngerasa nggak dihargain sama seseorang...

Can somebody tell me what respect is?
posted by senny d'ordinary @ 7:26 PM  
3 Comments:
  • At March 10, 2007 5:43 AM, Anonymous w@hyu said…

    oalah... siapa lagi sih yg macem2 sama Ordinary Girl?!

    hm... respek itu...
    *duh, bingung mau nulis apaan*

     
  • At March 11, 2007 9:58 AM, Blogger - Nilla - said…

    Sen, kok kita samaan terus ya? Gw jg saat ini sdg ngerasa ga dihargain ama temen gw. Hikz... :'( (lah, kok jd gw yg curhat? ;P)

    Btw, respect itu... kalo kata Wikipedia sih : "Respect is a psychological construct involving the interaction, both perceived and expressed, in relationships between individuals." (Hehehe... mpe bela2in nyari di Wikipedia segala gw neh! ;P)

    Mudah2an jawaban gw (atau jawabannya Wikipedia, ya? :P) bisa membuat lo puas. Keep smile ya, Sen! ;)

    Thatha...

     
  • At March 13, 2007 9:16 AM, Blogger bebex said…

    tampol ajhaaaaa!!!!
    hajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr!!!!
    wkwkwkkwkw

     
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: senny d'ordinary
Home: Bandung, West Java, Indonesia
About Me: I'm nothing and everything
See my complete profile

Previous Post
Links
Affiliates
Free Blogger Templates