Wednesday, September 06, 2006
Wrong MAn
My foot always step into the wrong man
The wind always blow me into the wrong man
The door always opened by the wrong man

WHy?

Why I always go into the wrong man?
Why God take me to the wrong man????

Why I can't meet the right man????

Why????


DAMNED!!!!!!!!!!!!!!


*btw, glad to be back!!! :)
posted by senny d'ordinary @ 7:41 PM  
9 Comments:
  • At September 07, 2006 12:04 AM, Anonymous chocoluv said…

    hmm,,,
    mungkin dari org2 yg salah itu, banyak pelajaran yg bisa menuntun kita ke orang yg tepat... who knows? ;)

     
  • At September 07, 2006 4:52 AM, Anonymous duck said…

    mungkin emang jalannya ja mesti muter dulu... abis itu baru deh ketemu the right guy :D,. cumaaaan... bisa aja juga sih emang nasibnya kepentok ma yang gha pass muluuuw :D
    tapi i do pray the best for every-one... termasuk si ordinary girl ini :D **clink**

     
  • At September 07, 2006 4:59 AM, Anonymous Fany GE said…

    gw jg dulu beberapa kali ktemu sm the wrong ones sampai2 ada penyesalan udah pernah knal dia. tapi justru gw bisa dpt hikmahnya dan menjadikan gw lbh dewasa. dari situ gw bs tau saat ktemu seorang cwo, he's d one. now i'm happy.. cheer up & don't give up.. =)

     
  • At September 08, 2006 5:05 AM, Blogger bitiqe said…

    sering gitu sih...it happen not only to you,but mostly to all of us...take a lot at a silverline :D

     
  • At September 08, 2006 11:36 AM, Blogger bodhi said…

    jangan nge-blog pake kompie kampus.. kualat lu lupa logout...

     
  • At September 08, 2006 8:33 PM, Anonymous w@hyu said…

    sabar ya..!! emang untuk mendapatkan sesuatu yg baik itu terkadang harus melewati banyak rintangan...

    jalanin aja dulu, itung2 buat pelajaran hehehe...

     
  • At September 09, 2006 12:53 AM, Anonymous pritha said…

    Yaa, nasib qta samaaaa
    Ayo dirayakannnnnn....

     
  • At September 10, 2006 11:38 AM, Anonymous djafe said…

    sometimes.. mungkin what you get is really far from what you expect.. tapi just believe.. ada pepatah yang bilang gini, "You'll meet the wrong person before you find the right one." ^o^ cheers up!

     
  • At September 12, 2006 11:47 PM, Blogger bebex said…

    huaaa,,,bex juga lagi salah melangkah dalam percintaan negh...
    tertipu aku karnanya..!! love are really suckz!!!!!!

     
Post a Comment
<< Home
 
About Me

Name: senny d'ordinary
Home: Bandung, West Java, Indonesia
About Me: I'm nothing and everything
See my complete profile

Previous Post
Links
Affiliates
Free Blogger Templates